Nu stiu daca intereseaza pe cineva chestii de genul nume, prenume, ce filme imi plac, bla bla, dar totusi, de multe ori pe mine m-a interesat despre altii. Dupa cateva posturi interesante citite pe un blog, deja incep sa caut pagina “About Me”. Nu stiu de ce, dar sunt interesat cine e acea persoana, orice. Sau o modalitate de contact a bloggerului respectiv.

Sa incepem cu datele de contact. Astea cred ca trebuie in primul rand.

E-mail: contact@mFlorin.com
Yahoo ID: darkyy14 (click)

Sunt pe net de prin 2005, am intrat in contact cu pc-urile prin 2003. Mi-a placut, deci am invatat repede ce e de baza. M-a atras mai mult hardware-ul. Prima data cand am intrat pe net m-a atras web design-ul si programarea. Am invatat ceva atunci dar dupa scurt timp m-am lasat, din plictiseala. Am terminat generala, sunt la liceu, abia astept sa scap si de liceu si dupa cred ca o facultate. Momentan ce fac? Imi pierd timpul in firefox. Toata lumea sta “pe” net, eu stau “pe” firefox. Nu prea ma preocupa altceva, cum ar fi jocuri, chat, etc. Mai mult imi place sa navighez, sa invat lucruri noi. Mereu mi-a placut sa ‘vad’ ceva din mai multe puncte de vedere, ale diferitor oameni, si sa iau ceea ce-mi place mai mult.
Eu am stat mai mult singur, deci m-am cam autoeducat, si in general sunt mai mult un ‘observator’ decat o persoana mereu in centrul atentiei. Mi-a placut sa vad si sa invat din ceea ce vad, nu sa iau ceva din ceea ce-mi impune o persoana.

2012 edit: Textul de mai sus e scris de când aveam 18 ani, din 2008.
Noutăți: Între timp am ajuns la facultate, Automatică, mă transfer la Electronică în curând (se pare că ce m-a atras prima dată rămâne baza :P ) și vedem ce-o mai urma.

 • Nickname: darky
 • Ce nume am? Motoc Florin.
 • Care-mi e varsta? 22 ani.
 • Prin ce parte a tarii locuiesc? Braila.
 • Ce stil de muzica ascult? In general categorii de rock, de exemplu metal (symphonic, gothic, power, heavy), punk, alternative. Mai ascult si categorii din muzica de club, ca de exemplu trance, techno, electronic, minimal, house.
 • Ce formatii prefer? In primul rand Nightwish, Linkin Park. In rest Flyleaf, Evanescence, Within Temptation, Avril Lavigne, Epica, Tarja Turunen, Paramore, Rise Against, etc. La categoria house e mai complicat, ca is multi DJ noi. In principal David Guetta, Tiesto, Paul Van Dyk si Armin Van Buuren.
 • Melodii preferate? Nu cred ca-mi amintesc acum tot ce prefer, dar in principal sunt astea:
  Nightwish: Bye Bye Beautiful, Sahara, Whoever Brings The Night, 7 Days to the Wolves;
  Flyleaf: Fully Alive, I’m So Sick, All Around Me, Cassie, Broken Wings, Breathe Today;
  Linkin Park: Crawling, In The End, Numb, Pushing Me Away, Breaking The Habbit, Faint;
  Evanescence: Missing, Bring Me To Life, Going Under, My Immortal, Understanding, Whisper
 • Filme? Pai prefer Sci-Fi, Comedy, Horror, psihologice, etc. Nu pot zice un anumit film ca fiind favorit. Am vazut prea multe si acum imi vine unu frumos in minte, dupa doua minute imi vine altul. Lost (serial) e singurul care-mi place atat de mult incat nu-l pot compara cu alt film.

Contact method? Este. Ceva despre mine? Este. Mai trebuie ceva? Momentan nu cred!